Om oss

OM OSS

AB Svedlunds Byggteknik viktigaste ledord är tydlighet. För oss betyder det att vi alltid är närvarande i processen, vi kommunicerar och diskuterar genom hela byggnationen och ser till att vi håller vad vi lovar. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd, inte bara med slutresultatet, utan även med hela byggprocessen.

Om oss

 

 

Svedlunds Byggteknik är ett byggföretag som utför allt från större nyproduktioner och ombyggnationer till totalrenoveringar. Vi arbetar med företag och privatpersonet där vi genomför de flesta av våra projekt på totalentreprenad och där du som kund kan känna dig trygg med att vi tar hand om ditt projekt från början till slut.

 

Våra lyckade projekt samt att våra kunder ofta rekommenderar oss är det bästa kvittot på att det vi gör ett bra jobb.

 

Magnus startade Svedlunds Byggteknik 2001 då som enskild firma. Han stretade på ensam i många år med mycket arbete och många återkommande kunder som fortfarande finns i registren.

Förfrågningarna blev större och personal hyrdes in i flera år innan det stora steget togs med ombildning till Aktiebolag och egen personal. Idag har vi 13 anställda plus Magnus som fortfarande driver verksamheten.

Projekten varierar och det är allt från takbyte, altaner,kök, badrum och

mindre tillbyggnader till betydligt större projekt som villor och kontorskomplex, lagerlokaler osv.

 

 

Kontakta Oss

 

Vill Du komma i kontakt med oss, tveka inte att skicka ett e-postmeddelande. Naturligtvis är du också alltid välkommen att besöka oss, skriva en rad eller ringa.

 

AB Svedlunds Byggteknik

Tel. 070 467 00 02

epost: info@svedlundsbyggteknik.se

 

Besöksardress:

Bryggavägen 105, 178 31 EKERÖ

 

Postadress:

Bryggavägen 109B, 178 31 EKERÖ

 

MAGNUS SVEDLUND

VD

 

Tel. 070-467 00 02

magnus@svedlundsbyggteknik.se

 
 
 

KONTAKTA OSS

Bryggavägen 105

178 31 Ekerö

0704-67 00 02

© Copyright 2015. All Rights Reserved.